Het komt nu echt dichtbij! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Amy Diest - Schuddeboom - WaarBenJij.nu Het komt nu echt dichtbij! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Amy Diest - Schuddeboom - WaarBenJij.nu

Het komt nu echt dichtbij!

Door: Amy

Blijf op de hoogte en volg Amy

07 November 2009 | Nederland, Amsterdam

We zijn er heel druk mee. De koffers zijn gepakt, het huis is bijna volledig gepoetst en nu alleen de zondag nog en dan is het echt zover.Zondagmiddag komen de kinderen nog even langs om een borrel te halen. Op tijd naar bed want maandag moeten we om 7 uur op Schiphol zijn, dan gaan we kennis maken met de andere mensen van ons reisgezelschap. In totaal zijn we met 14 personen. Om 10.40 uur vertrekken we naar Singapore. Het is ongeveer 12 uur vliegen. We zijn uiterst nieuwsgierig hoe dat zal bevallen.............

• 07 November 2009 - 20:41

Noes:

Heej lieffie, de tijd vliegt echt. Ben hevig aan de bak voor de borrel morgen. Het is wel een vreemd idee dat je maandag naar een heel ver land vertrekt! Maar wat een superreis, het wordt vast fantastisch!

Dikke kus en tot morgen

• 07 November 2009 - 20:46

Engel:

Lieve Schat,

Wij wensen jullie nog even de rust die nodig is
    een nachtje en dan is het zo ver spannend.

Je weet i reis met jou mee heel veel plezier nog even zondag met de kinderen en slaap straks lekker liefs Engel

• 07 November 2009 - 22:56

Marja:

Spannend hoor. Maar als je eenmaal in het vliegtuig zit ben je zo los van alles. En dan lekker genieten. Ben nieuwsgierig naar alles wat jullie gaan zien. Vrienden van mij gaan over twee weken met een campertje 4 weken rondreisen. Zo is Nieuw Zeeland opeens heel dichtbij.

• 08 November 2009 - 07:38

Marianne:

Een heel goeie reis gewenst. Geniet ervan, wij houden onze broer wel een beetje in de gaten.

Groet van Marianne en Goos

• 08 November 2009 - 17:01

Edith Vleugels:

Hoi Amy,
    Ik wens je een hele fijne reis en zie uit naar je verslag.
    Groetjes Edith

• 08 November 2009 - 19:35

Kitty:

Hoi Amy,
    Heel veel plezier en een goede reis. Lees wel hoe het met jullie gaat en wat jullie beleven.
    Groetjes Kitty

• 09 November 2009 - 08:23

Mariska:

Hoi Amy je bent al onderweg!! De vlucht is ook vast leuk, beetje lezen, film kijken , eten slapen en hopen dat je geen snurker naast je hebt ( teamtweedaagse complexje) Spannend je groep ontmoeten.. maar je hebt altijd je paps nog. Geniet ervan! Mariska

• 09 November 2009 - 10:16

Hans En Trudy:

Een heel goeie reis

• 09 November 2009 - 14:02

Caroline:

Benieuwd of je dit leest in Singapore of dat je al in NZ bent. Leuke groep? Goeie reis tot nog toe?

Ik stort me nog 2 weken intensief op het musical gebeuren en daarna stort ik in een zwart gat...

Dus kan ik mooi reageren op jullie reisverslagen!

• 09 November 2009 - 15:41

Esme En Femke!:

We zijn zeer benieuwd naar de avonturen die jullie gaan beleven en zijn stiekem ook een beetje jaloers: het is koud in onze klasjes!
    Veel plezier...