Whale watching
Door: Amy
Blijf op de hoogte en volg Amy
24 November 2009 | Nieuw Zeeland, Kaikoura
Dan gaat de boot op zoek naar dolfijnen en we komen uiteindelijk in een hele school (wel 100) dusky dolphins met jongen terecht, je weet niet waar je het eerst moet kijken. Wel een fantastisch gezicht al die springende en buitelende dolfijnen. Dan gaat de boot nog naar een zeehondenkolonie maar die was niet zo mooi als wij al gezien hadden. Vandaar terug naar Kaikoura en daar wachten we op Inge, want die was met dolfijnen zwemmen ipv whale watch. Wij hebben daar een broodje gegeten en daarna moesten we ongeveer 120 km rijden naar Hanmer Springs, midden in de bergen. Het is een prachtige route dwars door de bergen en een pas rijden we om van oost naar west te komen. Het berggebied lijkt erg op de Pyrenee"en veel groene grasbergen met verschillende begroeiing van zowel loof- als naaldbomen. Als we in Hanmer Springs aankomen om 3 uur dan besluiten we lekker naar de thermische baden te gaan om te genieten van de verschillende baden van 33 t/m 41 gr. We komen echt even tot rust door lekker te zwemmen en te relaxen. Voor morgen hoeven we niet zo vroeg (9 uur) op dus dat wordt uitslapen!
24 November 2009 - 08:52
Cleo:
Hoi Amy,
Wat maak je geweldige dingen mee zeg! Walvissen, dolfijnen heerlijke thermische baden. Lekker hoor voor je!
Het is erg leuk om te lezen wat je allemaal aan het doen bent en ik verheug me erop om het te lezen!
Heel veel plezier nog!
Liefs Cleo -
24 November 2009 - 10:14
Mariska:
Tjee Amy wat een belevenis! Ik ben blij dat je alle activiteiten zo goed mee kan doen, want ik word al moe als ik alles lees!!! Slapen zal vast geod lukken na al die indrukken en lange dagen. groetjes Mariska -
24 November 2009 - 10:31
Janneke:
Gaaf!
Lijkt me prachtig om te zien -
24 November 2009 - 13:02
Caroline:
Kijk, daar krijg je nou kippenvel van! Walvissen en dolfijnen. Wat wil een mens nog meer?!
24 November 2009 - 13:31
Engel:
Je wat geweldig al die dieren van zo dichtbij.
Wat ben je nietig als zo'n potvis naar beneden duikt en zijn staart laat zien he.
En dat bad na dien lijkt mij ook eruglekker!!!!
om nooit meer uit te komen.
Hier is het rot weer regen/onweer en zeer harde wind maar niet koud.
Nu schatten nog een fijne reis voor de volgende stop en nieuws brief. Liefs engel