Meren en nog een meren
Door: Amy
Blijf op de hoogte en volg Amy
28 November 2009 | Nieuw Zeeland, Omarama
Daar bij het meer, wat prachtig blauw turkoois gekleurd is ons broodje gegeten en daarna een wandeling langs het meer gemaakt van ongeveer 2 uur.
Vanaf Lake Tekapo via uitzichtpunt op Mount Cook aan Lake Pukaki gegaan. Daar natuurlijk foto's gemaakt want volgens onze chauffeur Peter zijn er paar jaar ongeveer 16 tot 18 dagen dat Mount Cook (3157 m) zonder wolken te zien is. Dus hadden wij al het geluk van de wereld volgens Peter. Wat een prachtig gezicht de Nieuw Zeelandse Alpen met nog behoorlijk wat sneeuw, dat eigenlijk normaal gesproken veel minder is dan dit jaar. Nog een klein stukje rijden via Twizel naar Omarama waar we overnachten. Totaal ongeveer 230 km gereden. We eten die avond een menu in het hotel en kijken nog ff in het dorp. Nou ja dorp, een straat met een kerk en een winkel en een benzinepomp, dan is het op. Daarna nog een kopje thee met Dielen en Tonny bij ons op de kamer en er is alweer een dag voorbij.
28 November 2009 - 14:41
Caroline:
Echt dorp... straat, kerk, winkel, tankstation! -
28 November 2009 - 21:36
Engel:
Geweldig om als hons zo belangrijk te mogen zijn zij lopen zich inderdaad rot.
Die wandeling langs het meer zal ook wel mooi zijn geweest.
Liefs Engel -
28 November 2009 - 21:38
Engel:
Lachen even plassen bij een ander gelukkig dat die mensen er niet aan kwamen lopen dan had je toch wel iets uit te leggen. En gelukkig dat je al was ge weest want anders had je het toch niet droog gehouden.
Liefs Engel -
28 November 2009 - 21:38